LeEco Le 2, un phablet puternic cu CPU deca-core şi cameră foto de 16MP

29.03.2016
LeEco Le 2, un phablet puternic cu CPU deca-core şi cameră foto de 16MP

LeEco (fostă LeTV) este una dintre cele mai mari companii media din China, proprietară a mai multor platforme de conţinut online şi fabricant de gadgeturi inteligente cu aplicaţii în domenii dintre cele mai diverse. Intrat recent în rândul producătorilor smartphone, LeEco a reuşit să impresioneze prin mai multe modele de telefoane high-end, bine realizare şi oferite la preţuri foarte atractive.

Urmaş al modelului LeTV 1S, noul LeEco Le 2 face trecerea de la chipsetul octa-core Helio X10 la unul deca-core, MediaTek Helio X25.

La fel ca predecesorul 1s, noul Le 2 vine echipat cu un ecran 1080p de 5.5”, 3GB memorie RAM şi 32GB memorie internă, însă face trecerea la versiunea Android 6.0 Marshmallow. Piesa de rezistenţă, chipsetul MediaTek Helio X25 pune la dispoziţie un CPU alcătuit dintr-un modul dual-core bazat pe nuclee Cortex-A72 de înaltă performanţă, modul quad-core bazat pe nuclee Cortex-A53 şi încă un modul quad-core bazat tot pe nuclee Cortex-A53, dar cu frecvenţe de funcţionare mai mici şi mai econom în folosirea bateriei. Un GPU din seria Mali-T880, asigură capabilităţile de accelerare 3D. Acesta este aproape identic celui oferit pe telefoane Galaxy S7 cu chipset Exynos 8890, având doar o treime din unităţile de procesare active.

LeTV Le 1S

LeEco Le 2 oferă cameră foto de 16MP cu funcţie de filmare 4K şi cameră frontală de 8MP cu filmare 1080p. Telefonul oferă suport dual-SIM şi conectivitate 4G pentru acces la internet, respectiv port USB Type-C pentru încărcarea rapidă a acumulatorului.

Urmând lansării oficiale programată pentru data de 20 aprilie, LeEco Le 2 este aşteptat în oferta magazinelor asiatice cu aproximativ o lună întârziere. Momentan, nu sunt disponibile informaţii privind disponibilitatea noului smartphone în pieţele de desfacere internaţionale.

Citeste si LeTV Max Pro: primul smartphone cu chipset Snapdragon 820

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult
Recomandare video