LeEco Le Max3, surprins în noi imagini-spion

Autor: Aurelian Mihai 14.06.2017
LeEco Le Max3, surprins în noi imagini-spion

Cu design asemănător predecesorului Le Max2, noul smartphone promite să fie unul dintre cele mai accesibile modele de telefoane bazate pe chipsetul Snapdragon 835.

Problemele financiare din ultima vreme, ce au determinat concedierea a 85% din personalul angajat în Statele Unite şi renunţarea la planurile de expansiune în această regiune, nu par să fi încurcat şi activitatea de producţie din China.

Păstrând designul cu ecran încadrat de o ramă extrem de îngustă şi carcasă unibody integral metalică, noul LeEco Le Max3 atrage prin eleganţă şi hardware puternic.

Potrivit listei preliminare cu specificaţii, Le Max3 are la bază chipsetul Snapdragon 835 ajutat cu 6GB memorie RAM, fiind cu nimic mai prejos de Galaxy S8 şi alte modele smartphone high-end. Chiar dacă nu este de tip curbat, ecranul WQHD de 5.7” va impresiona cu siguranţă prin claritatea imaginii şi culorile redate, acesta fiind un atu important şi pentru predecesorul Le Max2. Opţiunile pentru stocare merg până la 128GB memorie internă. Pe lista dotărilor mai intră un sistem dual camera echipat cu doi senzori de 13MP şi o cameră frontală de 16MP, conectivitate LTE 4G şi Wi-FI AC.

Din păcate exemplarul LeEco Le Max3 surprins în imagini încă rulează versiunea Android 6.0.1, însă sunt şanse ca actualizarea la Android 7.0 să fie oferită la o dată ulterioară. 

Tags: