LeEco Le Max3, surprins în noi imagini-spion

14.06.2017
LeEco Le Max3, surprins în noi imagini-spion

Cu design asemănător predecesorului Le Max2, noul smartphone promite să fie unul dintre cele mai accesibile modele de telefoane bazate pe chipsetul Snapdragon 835.

Problemele financiare din ultima vreme, ce au determinat concedierea a 85% din personalul angajat în Statele Unite şi renunţarea la planurile de expansiune în această regiune, nu par să fi încurcat şi activitatea de producţie din China.

Păstrând designul cu ecran încadrat de o ramă extrem de îngustă şi carcasă unibody integral metalică, noul LeEco Le Max3 atrage prin eleganţă şi hardware puternic.

Potrivit listei preliminare cu specificaţii, Le Max3 are la bază chipsetul Snapdragon 835 ajutat cu 6GB memorie RAM, fiind cu nimic mai prejos de Galaxy S8 şi alte modele smartphone high-end. Chiar dacă nu este de tip curbat, ecranul WQHD de 5.7” va impresiona cu siguranţă prin claritatea imaginii şi culorile redate, acesta fiind un atu important şi pentru predecesorul Le Max2. Opţiunile pentru stocare merg până la 128GB memorie internă. Pe lista dotărilor mai intră un sistem dual camera echipat cu doi senzori de 13MP şi o cameră frontală de 16MP, conectivitate LTE 4G şi Wi-FI AC.

Din păcate exemplarul LeEco Le Max3 surprins în imagini încă rulează versiunea Android 6.0.1, însă sunt şanse ca actualizarea la Android 7.0 să fie oferită la o dată ulterioară. 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult