LeEco Le Pro3 Elite, anunţat oficial

08.03.2017
LeEco Le Pro3 Elite, anunţat oficial

Pus în dificultăţi financiare de planurile pentru extindere un pic prea ambiţioase, producătorul asiatic LeEco (fost LeTV) nu abandonează eforturile pentru lansarea de noi modele smartphone.

Prezentat sub numele Le Pro3 Elite, noul produs este o variantă îmbunătăţită a modelului Le Pro3 anunţat anul trecut. Fără mari schimbări la partea de design, dispozitivul îşi câştigă eticheta „Elite” înlocuind chipsetul Snapdragon 820 cu succesorul Snapdragon 821, însă scoate de pe lista specificaţiilor suportul pentru tag-uri NFC.

Disponibil în oferta magazinului oficial lemall.com pentru echivalentul a 245 dolari americani (mai puţin cu 30 dolari decât predecesorul Le Pro3), LeEco Le Pro3 Elite este un smartphone cu dotări cel puţin rezonabile: ecran de 5.5” cu rezoluţie 1080p, cameră foto de 16MP cu apertură f/2.0, 32 GB spaţiu de stocare inclus şi o cantitate de 4GB memorie RAM. Toate acestea sunt susţinute cu ajutorul unui acumulator de 4070 mAh, asistat cu funcţie de încărcare rapidă.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult
Recomandare video