LeEco LEX622, un nou smartphone cu chipset deca-core, testat cu benchmark-ul Geekbench

14.12.2016
LeEco LEX622, un nou smartphone cu chipset deca-core, testat cu benchmark-ul Geekbench

Aflat la stadiu de prototip sau deja pregătit pentru lansare, un nou smartphone purtând semnătura LeEco a apărut în lista cu rezultate GeekBench, afişând performanţe competitive.

Cunoscut deocamdată doar după numele de cod LEX622, un nou smartphone foloseşte chipsetul MediaTek Helio X20 şi dispune de 3GB memorie RAM, intrând la categoria mid-range alături de modele smartphone foarte populare ca Xiaomi Redmi Note 4.

Din păcate restul specificaţiilor rămân un mister, însă LeEco (fostă LeTV) este o companie recunoscută pentru obiceiul de a lansa modele smartphone cu dotări foarte bune, încadrate la un nivel de preţ care abia acoperă costurile de fabricaţie. De altfel, strategia de extindere accelerată şi lansarea de produse foarte competitive, dar relativ ieftine, au adus compania în impas financiar, CEO-ul LeEco Yueting Jia venind cu explicaţii oficiale şi promisiuni pentru păstrarea companiei pe linia de plutire.

Chiar dacă data de lansare şi preţul de achiziţie nu sunt cunoscute, LEX622 este un produs care merită urmărit, putând fi un viitor best-buy în oferta magazinelor asiatice.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult