LeEco Pro 3, un smartphone puternic cu acumulator de 5000 mAh, strecurat într-o carcasă de 7 mm grosime

08.09.2016
LeEco Pro 3, un smartphone puternic cu acumulator de 5000 mAh, strecurat într-o carcasă de 7 mm grosime

Apărut în arhiva cu rezultate AnTuTu afişând un punctaj impresionant, viitorul top de gamă al chinezilor de LeEco promite să impresioneze şi în testele de autonomie.

Potrivit unor informaţii neoficiale, LeEco Pro 3 va fi livrat cu un acumulator de capacitate generoasă – 5000 mAh, strecurat însă într-o carcasă metalică măsurând doar 7 mm grosime. Spre comparaţie, Gionee M6, un alt smartphone echipat cu acumulator similar afişează o carcasă de 8.2 mm grosime, iar competitorul Redmi Note 3 cu carcasă de 8.7 mm oferă doar un acumulator de 4100 mAh.

LeEco Le 2

La fel ca modelele anterioare, LeEco Pro 3 este aşteptat să ruleze o versiune de Android puternic modificată, adaptată cu interfaţa EUI şi livrată cu un pachet consistent de aplicaţii pentru video streaming, muzică, integrare cu reţele de socializare şi alte facilităţi adresate publicului chinez.

LeEco Pro 3 - rezultate AnTuTu

Pentru restul planetei, de mult mai mare interes ar putea fi preţul de achiziţie şi dotările oferite la partea de hardware. Potrivit listei preliminare cu specificaţii, LeEco Pro 3 va dispune de chipsetul Snapdragon 821 şi 6 GB memorie RAM, 64 GB memorie internă şi două camere foto performante, cu rezoluţie 16 MP şi 8 MP. La fel ca modelele anterioare, este puţin probabil ca LeEco Pro 3 să includă şi un slot microSD.

LeEco Pro 3 ar putea fi lansat luna aceasta pentru piaţa din China, devenind primul smartphone cu chipset Snapdragon 821 dezvăluit în această ţară. Din păcate, nu este clar dacă producătorul LeEco va aduce noul smartphone şi în afara pieţelor asiatice.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult