Legion Pro, noul smartphone Lenovo pentu gaming, apare în imagini neoficiale

17.07.2020
Legion Pro, noul smartphone Lenovo pentu gaming, apare în imagini neoficiale

Legion Pro este așteptat pentru lansare pe 22 iulie, noul smartphone complementând oferta Lenovo de laptopuri pentru gaming.

Cu design vădit inspirat de sistemele laptop din gama Legion, noul smartphone de gaming vine motorizat de chipsetul Snapdragon 865 Plus și dispune de o implementare mai rapidă a tehnologiei Quick Charge, suportând puteri de încărcare de până la 90W prin cablul USB-C.

Lenovo Legion Pro – imagini și specificații

Așteptat să fie dezvăluit în aceeași zi cu rivalul ROG Phone 3, Legion Pro și-a făcut deja apariția în arhiva benchmark-ului AnTuTu, demonstrând performanțe cu 13% mai mari pe partea de GPU decât un flagship obișnuit bazat pe Snapdragon 865.

Le lista specificațiilor aflate, dar neconfirmate, intră un ecran OLED FHD+ (2340×1080 pixeli) cu rată de refresh la 144 Hz, 16GB memorie RAM de tip LPDDR5 și 512GB stocare NAND Flash de tipul UFS 3.1. Pe spatele carcasei poate fi întrezărită o cameră foto duală, în timp ce camera frontală ar urma să fie de tip retractabil. Aceasta vine poziționată pe latura lungă a carcasei, fiind concepută pentru a înlesni comunicarea video cu partenerii de jocuri în rețea. De asemenea, Lenovo livrează modelul Legion Pro cu o versiune de Android 10 optimizată pentru folosirea în modul orizontal.

Intrând tot la capitolul optimizări pentru gaming, Lenovo Legion Pro vine echipat cu două porturi USB-C, permițând simultan încărcarea bateriei și folosirea unui gamepad cu conectare pe USB. Telefonul va avea și funcție de vibrații pe două axe, implementată folosind două motoare controlate individual.

Pentru detalii complete și prețul la vânzare va trebui să așteptăm evenimentul oficial de lansare.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult