Lenovo a lansat trei noi terminale Android din gama sa intermediară S

24.02.2014
Lenovo a lansat trei noi terminale Android din gama sa intermediară S

În prima zi a expoziţiei Mobile World Congress, Lenovo a prezentat trei noi smartphone-uri din gama sa intermediară S, acestea oferind platforme hardware quad-core de la MediaTek, ecrane între 4,7 şi 5,3” şi suport Dual SIM.

Cel mai impozant model din noua serie S este S860. Acesta oferă un ecran IPS cu o diagonală de 5,3” şi rezoluţie HD, o platformă hardware quad-core cu o frecvenţă de 1,3 GHz de la MediaTek şi 2 GB de memorie RAM. Terminalul oferă o cameră foto principală cu senzor de 8 MP şi o cameră video frontală cu rezoluţie de 1,3 MP.

Carcasa fabricată din aluminiu ascunde unul dintre cele mai atractive aspecte ale terminalului: acumulatorul. Lenovo S860 oferă o baterie cu o capacitate de 4000 mAh care promite un timp de stand-by de 40 de zile şi 24 de ore de convorbiri 3G, producătorul fiind atât de sigur de performanţa bună a acestei componente încât permite utilizarea telefonului ca baterie portabilă pentru încărcarea altor dispozitive.

S850 este un terminal destinat celor care sunt în căutarea unui telefon elegant, acesta oferind o carcasă fabricată din aluminiu şi sticlă. Terminalul oferă un ecran IPS cu diagonală de 5” şi rezoluţie HD, procesorul fiind aceeaşi soluţie MediaTek, secondată de data aceasta de numai 1 GB de memorie RAM.

Lenovo S850 oferă o cameră foto principală cu senzor de 13 MP şi o cameră frontală de 5 MP. Elementul particular al acestui model este sigla luminoasă Lenovo de pe capacul posterior, care îndeplineşte şi funcţia de LED pentru semnalizare.

 

Cel mai mic membru al noii game S este S660. Acesta oferă un ecran cu o diagonală de 4,7” şi rezoluţie qHD, carcasă metalică, cameră foto cu senzor de 8 MP şi aceeaşi platformă hardware menţionată la modelul S850.

 

Cele trei terminale Lenovo vor fi lansate în luna iunie a acestui an, preţurile acestora urmând să fie de 349, 269 şi, respectiv, 229 de dolari.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News