Lenovo înregistrează numele Moto Z. Noi detalii despre accesoriile MotoMods

24.05.2016
Lenovo înregistrează numele Moto Z. Noi detalii despre accesoriile MotoMods

Pe 9 iunie, Lenovo va anunţa noi smartphone-uri Motorola, iar numele Moto Z a ieşit la suprafaţă în urma unor scurgeri de informaţii pe internet. Se pare că acesta este într-adevăr numele noilor terminale high-end de la Motorola, întrucât compania a înregistrat în Statele Unite acest nume. Alături de această informaţie vine şi o imagine care reprezintă o invitaţie la evenimentul de lansare al telefoanelor Moto Z, care descrie un design pe care l-am văzut în câteva imagini scăpate pe internet săptămânile trecute.

Noile smartphone-uri Moto Z va beneficia de o cameră foto ieşită în relief, care este încadrată într-un cerc mai mare, care găzduieşte şi sistemul de focalizare cu laser, cât şi un blitz puternic. Forma este similară cu cea a liniei de ceasuri Moto 360, cu o porţiune neagră care aminteşte de o roată de maşină desumflat. Noile leak-uri vin şi cu noi informaţii despre accesoriile MotoMods, care vor putea fi ataşate pe spatele dispozitivelor.

Acestea vor fi şase la număr şi vor oferi diferse funcţii. Pentru unele dintre ele, numele este de ajuns pentru a desluşi funcţia pe care o va oferi, însă altele sunt ceva mai ciudate. Pro Camera Mod va veni cel mai posibil cu butoane dedicate funcţiilor foto, Stereo Mod va oferi încă un difuzor pentru redarea sunetului, Power Mod pare a fi un acumulator extern, în timp ce Theater Mod pare să fie un accesoriu de tip proiector. Probabil că Adventure Mod este o carcasă rezistentă la apă şi praf, în timp ce Style Mod este o simplă protecţie pentru spatele dispozitivului. Desigur, acestea sunt doar interpretări ale numelor, funcţiile adevărate putând fi complet diferite.

Citeşte şi Motorola ar putea lansa smartphone-uri de top sub brandul Moto Z

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult