Lenovo lansează G4 Play, un nou membru al „familiei” Moto de smartphone-uri mid-range

29.08.2016
Lenovo lansează G4 Play, un nou membru al „familiei” Moto de smartphone-uri mid-range

India pare să fie una dintre cele mai importante pieţe pentru Lenovo, întrucât toate modelele din seria Moto G4 au debutat în această regiune. După Moto G4 şi G4 Plus, vine şi G4 Play, o versiune mai mică şi mai ieftină al unuia dintre cele mai atractive telefoane de pe piaţă. Având în vedere că cele două smartphone-uri G4 au ajuns de curând şi în magazinele din România, este foarte posibil să vedem şi noul G4 Play în oferta operatorilor telecom şi magazinelor de specialitate.

Moto G4 Play pare să păstreze liniile de design ale predecesorilor săi, fiind însă orientat către utilizatorii care îşi doresc un dispozitiv mai mic, sau mai ieftin, după caz. G4 Play beneficiază de un display HD de 5” în diagonală, cu chipset Snapdragon 410, 2 GB memorie RAM, 16 GB spaţiu de stocare, camere foto de 8 şi 5 megapixeli, Wi-Fi 802.11n, locaş card microSD şi acumulator de 2.800 mAh.

Telefonul va fi lansat în India exclusiv prin intermediul Amazon, unde va costa sub 10.000 de rupii, adică aproximativ 130 de dolari. Se pare că principala concurenţă pe agest segment de preţ vor fi smartphone-urile produse de companii din China, precum Xiaomi Redmi Note 3, care poate fi cumpărat la un preţ foarte mic în urma lansării noului Redmi Note 4. Lansarea lui Moto G4 Play va avea loc pe 6 septembrie.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult