Lenovo lansează gama de portabile ThinkBook in Romania

25.09.2019
Lenovo lansează gama de portabile ThinkBook in Romania

Lenovo ThinkBook este o nouă gamă de laptopuri ultra-subţiri adresate clienţilor din mediul business şi tineri profesionişti.

Gama ThinkBook este concepută pentru companiile care au nevoie de laptopuri cu design elegant şi preţuri competitive, oferite la pachet cu servicii de suport tehnic şi a garanţie extinsă.

Seria ultra-slim ThinkBook S, include modele de 13” şi 14” care îmbină stilul modern şi elementele de design precum exteriorul de aluminiu, cu caracteristicile de securitate integrate pe care consumatorii le aşteaptă de la familia de PC-uri Think.

Laptopurile ThinkBook au un aspect premium, pot fi deschise la 180° şi folosesc o ramă ultra-slim, modelată pentru a permite acomodarea unui ecran mai mare. Acoperite cu un strat de aluminiu şi magneziu care redă nuanţa Mineral Grey, ThinkBook 14s şi ThinkBook 13s au o greutate de 1,5 kg, respectiv 1,34 kg.

Seria de laptopuri Lenovo ThinkBook înglobează caracteristici de tip business şi dotări multimedia apreciate la petrecerea timpului liber:

  • Autentificare dintr-o singură mişcare şi pornirea sistemului prin atingerea senzorului de amprentă
  • Standard TPM 2.0 discret pentru a permite sistemului de operare Windows 10 să ruleze procesele de securitate şi de criptare a datelor utilizatorului
  • Capac glisant ThinkShutter care protejează camera video
  • Balamalele cu indiu, pentru a reduce interferenţele WiFi-ului
  • Difuzoare HARMAN şi tehnologie Dolby Audio
  • Microfoane duale certificate Skype for Business şi taste dedicate Skype
  • Ecran FHD cu Dolby Vision (pe ThinkBook 13s)
  • Tastatură rezistentă la lichide
  • Baterie cu durată de viaţă de până la 11 ore şi funcţie RapidCharge pentru ThinkBook 13s,
  • Baterie cu durată de viaţă de până la 10 ore pentru ThinkBook 14s

Configuraţia are la bază procesoare din gama Intel Core 8th Gen, cu opţiune pentru placă video discretă AMD Radeon 540X. Tehnologia RapidCharge permite atingerea unei capacităţi de 80% a bateriei după o oră de încărcare.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult
Recomandare video