Lenovo pregăteşte Moto G7 Power, o versiune cu acumulator de 5000 mAh a lui Moto G7

29.11.2018
Lenovo pregăteşte Moto G7 Power, o versiune cu acumulator de 5000 mAh a lui Moto G7

La momentul apariţiei, seria Moto G de la Motorola a redefinit ideea de smartphone mid-range accesibil, fiecare dispozitiv nou lansat păstrând acelaşi raport performanţă/preţ foarte bun în comparaţie cu concurenţa.

După ce în ultimii ani a inundat piaţa cu mai multe modele de buget care nu au reuşit să atragă atenţia publicului, Lenovo pregăteşte o reinventare a acestei game, Moto G7 şi versiunea G7 Power mergând în direcţia „premium de buget”, cu un design modern şi construcţie din materiale de calitate.

Aşteptată pe piaţă la începutului lui 2019, seria Moto G7 păstreză multe dintre elementele de design identificate cu smartpone-uri Motorola din ultimii ani, însă adoptă şi noi trend-uri din industrie, în special când vine vorba despre partea frontală a telefonului.

Potrivit zvonurilor circulate până acum, Lenovo a ales pentru seria Moto G7 o carcasă acoperită cu sticlă curbată la margini şi ecran decupat în formă de picătură de apă, cu o „bărbie” în partea de jos, unde apare logo-ul Motorola. De altfel, acesta pare să fie primul telefon cu ramă subţire care adoptă culoarea carcasei şi în jurul display-ului. Acelaşi logo apare şi pe spatele carcasei, imprimat de această dată pe senzorul de amprente.

Trecut pe la autoritatea americană de certificare a echipamentelor de telecomunicaţii (FCC), Moto G7 Plus apare în baza de date cu un acumulator de 5000 mAh, strecurat într-o carcasă cu o dimensiune de 167mm pe diagonală. Asta pune că dimensiunea ecranului în jurul valorii de 6.2”, puţin mai mult decât diagonala de 6” aşteptată de la frăţiorul Moto G7.

Fiind un telefon aşteptat abia în 2019, Moto G7 Power va veni cel mai probabil echipat cu versiunea Android 9.0 Pie, livrată într-o variantă cu interfaţă nemodificată.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult