Lenovo Z6 Pro, lansat oficial

24.04.2019
Lenovo Z6 Pro, lansat oficial

Noul flagship Lenovo, Z6 Pro, completează oferta de telefoane high-end bazate pe chipsetul Snapdragon 855. Acesta vine echipat cu până la 12GB memorie RAM, cameră foto cu patru senzori optici şi funcţie de încărcare rapidă a bateriei.

Carcasa din sticlă cu finisaje iridescente adăposteşte un ecran Super AMOLED de 6.39 inch cu senzor de amprenta integrat şi acumulator de 4000 mAh. Pachetul cu accesorii include un adaptor AC capabil să furnizeze o putere de până la 27W prin cablul USB-C. Hardware-ul aflat la interior este răcorit cu ajutorul unui sistem de răcire liquid cooling, menit să distribuie uniform căldura generată în timpul procesului de încărcare şi folosirea de zi cu zi .

Lenovo oferă noul smartphone în variante cu 6/8 GB RAM şi 128GB stocare internă, respectiv 12GB RAM şi 512GB spaţiu de stocare.

Principalul element de atracţie pentru Lenovo Z6 Pro este sistemul cu patru camere foto aliniat pe verticală la partea din spate. Camera principală obţine poze la rezoluţie 48MP folosind lentile cu deschidere f/1.8. Mai avem la dispoziţie o cameră wide-angle cu rezoluţie 16MP şi cameră de 8MP cu lentrile telephoto (zoom optic). Separat pe carcasă de primele trei, avem şi un modul de 2MP folosit la aplicarea efectelor Depth of Field în pozele tip portret.

Decupajul tip picătură aplicat la partea de sus a ecranului face loc unei camere frontale de 32MP.

Lenovo Z6 Pro este livrat cu ZUI 11 (o versiune personalizată de Android 9 Pie), în versiuni de culoare roşu şi verde iridescent. Preţurile pornesc de la 385 euro pentru modelul cu 6/128GB memorie, 400 euro pentru cel cu 8/128GB şi 635 euro pentru varianta cu 12/512GB memorie. Lansat deocamdată doar pentru piaţa din China, Lenovo Z6 Pro va putea fi livrat începând cu data de 29 aprilie.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult