LG a anunţat că G Flex 2 şi Vu 4 vor fi lansate în acest an

29.05.2014
LG a anunţat că G Flex 2 şi Vu 4 vor fi lansate în acest an

LG a prezentat noul său smartphone de top acum două zile, însă compania mai are şi alte produse interesante în plin proces de dezvoltare şi a ţinut morţiş să ne aducă aminte de ele. În cadrul evenimentului lansării telefonului G3 care s-a desfăşurat la Seul, LG a dezvăluit suplimentar că modelele G Flex 2 şi Vu 4 vor vedea şi ele lumina zilei în cursul acestui an.

Telefonul G Flex a avut o serie de deficienţe, însă acesta a fost un banc de probă pe care LG a testat câteva noutăţi, cum ar fi vopseaua rezistentă la zgârieturi sau ecranul curbat. Conform unui zvon anterior, viitorul G Flex 2 va implementa şi alte noutăţi tehnologice foarte interesante, una dintre ele fiidn considerată chiar unică, însă natura acestora este în acest moment necunoscută.

LG a dezvăluit că G Flex 2 va debuta pe piaţa sud-coreeană în perioada sărbătorilor de iarnă, acesta urmând să ajungă pe pieţele internaţionale undeva la începutul anului viitor. Cum era de aşteptat, LG nu a dezvăluit nimic în plus referitor la noutăţile pe care acest produs le va încorpora.

Gama de telefoane-gigant Vu nu a fost oferită în mod oficial pe prea multe pieţe, însă straniile telefoane cu ecran 4:3 şi stylus este suficient de populară în Coreea de Sud pentru a justifica o actualizare. La fel ca G Flex 2, şi Vu 4 va fi lansat în a doua jumătate a acestui an.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News