LG a lansat Optimus L1 II, un telefon Android nepretenţios pentru bugete strâmtorate

09.08.2013
LG a lansat Optimus L1 II, un telefon Android nepretenţios pentru bugete strâmtorate

La două zile după lansarea noului său vârf de gamă, compania LG a anunţat lansarea unui telefon mobil Android care se adresează celuilalt capăt al gamei de utilizatori. Noul Optimus L1 II este un model cu specificaţii modeste şi preţ scăzut care vizează clienţii cu putere redusă de cumpărare.

Noul telefon de la LG oferă un ecran cu o diagonală de 3” şi o rezoluţie de 320 x 240 pixeli. Platforma hardware este un procesor Qualcomm MSM7225A, o soluţie Cortex A5 single-core  care rulează la frecvenţa de 1 GHz, la care se adaugă o memorie RAM cu o capacitate de 512 MB, stocare internă de 4 GB şi slot MicroSDHC.

Telefonul oferă o cameră foto cu senzor de 2 MP, pe lista dotărilor mai intrând conectivitatea HSDPA, Bluetooth 3.0, adaptorul wireless 802.11 b/g/n, un modul radio FM cu înregistrare, GPS şi o baterie cu o capacitate de 1540 mAh.

Telefonul rulează Android 4.1.2, la care se adaugă unele module sofware specifice LG, cum ar fi QuickMemo sau declanşarea camerei cu ajutorul unor comenzi vocale, o opţiune utilă pentru un telefon fără cameră foto frontală. Disponibil pe alb sau negru, Optimus L1 II va avea un preţ de 95 de dolari şi va fi disponibil în zilele următoare începând cu pieţele din Marea Britanie, Rusia şi Vietnam.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News