LG a prezentat gama de terminale mid-range pentru 2015: Magna, Spirit, Leon şi Joy

LG a prezentat gama de terminale mid-range pentru 2015: Magna, Spirit, Leon şi Joy

Mobile World Congress 2015 va începe abia peste o săptămână, însă unele companii nu se pot abţine să-şi nu-şi etaleze noutăţile. LG este una dintre acestea, compania prezentând patru noi telefoane din gama intermediară: Magna, Spirit, Leon şi Joy.

Cele patru noi telefoane LG folosesc multe dintre elementele de design pe care le-am văzut de la modelul G2 încoace, incluzând aici şi sistemul de control Rear Key de pe capacul posterior. Versiunile 4G ale acestor patru modele vor oferi însă o carcasă cu spate metalic, diferenţiindu-se astfel de versiunile 3G, care vor folosi tradiţionalul capac din material plastic cu model în relief.

Modelul de vârf al gamei intermediare LG din 2015 va fi Magna, un smartphone cu ecran de 5” şi rezoluţie HD. Terminalul va folosi o platformă quad-core cu o frecvenţă de 1,2GHz (în cazul versiunii 3G) şi 1,3 GHz (în cazul versiunii 4G) şi va oferi 1 GB de memorie RAM, 8 GB de memorie internă şi o baterie cu o capacitate de 2540 mAh. Telefonul va oferi o cameră foto principală cu senzor de 8 MP şi o cameră frontală cu senzor de 5 MP care îşi propune să atragă amatorii de selfies.

LG Spirit oferă un ecran cu diagonală de 4,7” cu rezoluţie HD, aceleaşi opţiuni de procesor, RAM şi memorie internă ca mai marele Magna şi o baterie cu o capacitate de 2100 mAh. Telefonul oferă o cameră foto cu senzor de 8 sau 5 MP (în funcţie de piaţă, probabil în legătură cu alegerea 3G sau 4G) şi o cameră frontală cu senzor de 1 MP.

LG Leon oferă aceleaşi opţiuni de procesor, memorie şi RAM ca Magna sau Spirit, însă foloseşte un ecran de 4,5” cu rezoluţie 854 x 480 pixeli şi o baterie cu o capacitate de 1900 mAh. Acest model oferă tot o cameră foto principală cu senzor de 8 sau 5 MP, însă camera frontală foloseşte un modest senzor VGA.

În final, cel mai mic membru al noii game LG este Joy. Acesta oferă un ecran de 4” cu rezoluţie de 800 x 480 pixeli, camere foto cu senzori de 5 şi 0,3 MP şi o baterie cu o capacitate de 1900 mAh. LG Joy va fi disponibil şi el în versiuni 4G şi 3G, însă diferenţele dintre acestea vor fi mai mari decât în cazul celor trei modele anterioare. Prima va folosi un procesor quad-core tactat la 1,2 Ghz, 1 GB de memorie RAM şi 8 GB de memorie internă, în timp ce a doua va folosi un procesor dual-core cu aceeaşi frecvenţă, 4 GB de memorie internă şi 512 MB de memorie RAM.

Toate telefoanele LG anunţate oferă modem LTE Cat 4 sau HSPA+, baterii detaşabile şi platforma Android 5.0. Singura excepţie este versiunea 3G a micului Joy, care va folosi Android 4.4. Data disponibilităţii şi preţurile recomandate de comercializare sunt necunoscute în acest moment.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News