LG a prezentat un senzor de amprentă care este poziţionat direct sub ecran

02.05.2016
LG a prezentat un senzor de amprentă care este poziţionat direct sub ecran
Senzorii pentru amprentă au devenit o dotare standard pe smartphone-urile high-end şi mid-range. Majoritatea producătorilor amplasează acest senzor în butonul de Home al telefonului sau pe spate. LG Innotek a prezentat un ecran de smartphone care încorporează cititorul de amprentă. 
 
Potrivit companiei, senzorul montat sub ecran este la fel de precis ca cititoarele de amprentă încorporate în butoane sau în alte zone ale unui smartphone. 
 
 
LG nu a spus când va introduce noua tehnologie pe smartphone-uri, dar un reprezentant al companiei a declarat pentru Korea Times că se poartă negocieri cu mai mulţi producători interesaţi să includă în următorul an noul senzor pe telefoanele lor. 
 
Noul tip de senzor le va permite companiilor să dezvolte smartphone-uri cu un raport screen-to-body mai mare, deorece vor putea micşora butonul de Home sau renunţa complet la el. 
 
LG Innotek este o divizie a LG care produce componente pentru electronice. 
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult