LG anunţă modelul mid-range G4 Beat

LG anunţă modelul mid-range G4 Beat

La fel ca anul trecut, LG începe să lanseze mai multe smartphone-uri care se încadrează în noua serie G4. Cel de-al doilea membru al acestei familii este G4 Beat, un frate mid-range pentru flagship-ul G4, care se adresează unui public cu buget redus, dar care nu doreşte să facă compromisuri la capitolul performanţă. Cum este de aşteptat, acesta nu va putea să se lupte cu alte modele high-end, însă are şanse mari de reuşită în segmentul de piaţă vizat.

G4 Beat are un display puţin mai mic, care măsoară în diagonală 5,2” şi afişează 1920 x 1080 pixeli. Ecranul QHD rămâne astfel exclusiv variantei de top şi la fel şi procesorul din seria 800 de la Qualcomm. Beat integrează un procesor octa-core Snapdragon 615 la 1,5 Ghz, capabil să înregistreze conţinut video Full HD cu frecvenţă a cadrelor de până la 60 pe secundă. Memoria RAM de numai 1,5 GB şi spaţiul de stocare de 8 GB par să fie cele mai mari minusuri ale acestui terminal, însă acestea sunt compensate de camerele foto. Deşi rezoluţiile de 5, respectiv 8 megapixeli nu vor uimi pe nimeni, sistemul de autofocus cu laser folosit pe modelele high-end de la LG va oferi cu siguranţă performanţă ridicată.

Cum era de aşteptat, spatele din piele rămâne doar pe LG G4, varianta Beat fiind lansată doar în versiuni cu capac din plastic. Noul G4 Beat vine cu Android 5.1.1 şi interfaţa proprietară LG, alături de aplicaţia foto de pe G4, care oferă control manual al setărilor şi toate celelalte adiţii software precum Gesture Interval Shot. Lansarea acestiu smartphone va avea loc în curând, ia preţul său va fi undeva în jurul a 400 de euro fără abonament.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult