LG ar putea folosi un nume diferit pentru următorul flagship

03.04.2018
LG ar putea folosi un nume diferit pentru următorul flagship

LG G7 a fost mai întâi amânat, după care noi zvonuri păreau să indice renunţarea completă la noul model high end, divizia LG mobile urmând să concentreze eforturile pentru promovarea lui V30S ThinQ, o versiune uşor îmbunătăţită a modelului V30 lansat în urmă cu ceva timp.

În ciuda dificultăţilor apărute pe plan financiar, LG dă semne că nu abandonează cu totul planurile pentru un nou flagship, amânarea modelului G7 fiind mai degrabă o retragere strategică, menită să câştige timp pentru adaptarea la noile condiţii de piaţă.

Potrivit unor zvonuri recente, LG G7 va fi în cele din urmă lansat folosind numele G7 ThinQ, noul dispozitiv primind tehnologii avansate de inteligenţă artificială şi o mai bună integrare cu serviciul Google Assistant.

Aparent, o bună parte din inovaţiile pregătite pentru G7 ThinQ vor ajunge şi la predecesorul LG G6, pruintr-o actualizare software ce ar urma să fie distribuită în luna iunie.

Din informaţiile circulate până acum, aflăm despre noul G7 ThinQ că foloseşte un ecran cu tehnologie M+ LCD, decupat la partea de sus. Configuraţia este centrată în jurul chipsetului Snapdragon 845, ajutat cu 4GB memorie RAM şi 64GB spaţiu de stocare. LG ar putea lansa şi un model G7 ThinQ Plus, cu 6GB memorie RAM şi 128GB spaţiu de stocare.  Lista dotărilor este completată cu senzor biometric la partea din spate şi sistem dual camera asistat cu o funcţie avansată de auto-ajustare a parametrilor de captură, folosind tehnologii de inteligenţă artificială.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult