LG ar putea prezenta la MWC modelul V30s cu spaţiu de stocare extins şi „LG Lens”

12.02.2018
LG ar putea prezenta la MWC modelul V30s cu spaţiu de stocare extins şi „LG Lens”

Se zvoneşte că LG va aduce la MWC o nouă variantă a flagship-ului V30 lansat toamna trecută. Acesta ar putea fi un model îmbunătăţit doar parţial, acesta urmând să păstreze designul exterior şi în mare măsură hardware-ul intern. Noile informaţii vorbesc despre un nou nume pentru această variantă: V30s, un nume mai uşor de reţinut decât V30+ α, cum era iniţial raportat.

V30s pare să fie momentan o încercare disperată pentru compania coreană pentru a lansa ceva în cadrul primului târg de tehnologie important din Europa de anul acesta. În timp ce modelul G7 a fost anulat şi procesul de design luat de la capăt, un „refresh” pentru V30 pare cea mai simplă soluţie pentru a putea lansa un dispozitiv „nou” într-un timp atât de scurt.

Se pare însă că LG pregăteşte şi câteva noutăţi pentru acest model. În primul rând, acesta va beneficia de spaţiu de stocare de patru ori mai mare, fiind echipat standard cu 256 GB memorie flash internă. De asemenea, camera foto va primi software nou, bazat pe A.I. numit „LG Lens”. Acesta va funcţiona similar cu Bixby Vision de la Samsung, oferind posibilitate de căutare a informaţiilor despre diverse lucruri folosind fotografii. LG Lens va include şi noi funcţii pentru realitate augmentată.

În timp ce multe leak-uri referitoare la V30s de la LG spun că acesta va păstra platforma Snapdragon 835, altele spun că există posibilitatea unui upgrade la noul Snapdragon 845. Cu un preţ de 918 dolari, vehiculat în diverse rapoarte neoficiale, cel mai probabil că utilizatorii interesaţi să îl cumper şi-ar dori şi un hardware de top, aliniat la cerinţele pieţei din prezent.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult