LG confirmă lansarea noul flagship V40 ThinQ, dezvăluind mai multe detalii picante

13.09.2018
LG confirmă lansarea noul flagship V40 ThinQ, dezvăluind mai multe detalii picante

LG V40 ThinQ urmează să completeze seria de telefoane LG ThinQ pentru anul 2018, noul flagship fiind conceput pentru a concura Huawei P20 Pro în privinţa performanţelor foto.

Fără a mai lăsa loc de interpretări, LG confirmă cu invitaţia pentru evenimentul de lansare programat pentru data de 3 octombrie principalul atu oferit de noul V40 ThinQ – sistemul triple camera în măsură să concureze cele mai bune telefoane high-end de anula acesta.

Chiar dacă lista complet cu specificaţii este păstrată pentru momentul lansării LG confirmă că noua cameră foto dispune de lentile standard, super wide angle şi telephoto, în esenţă oferind utilizatorilor trei trepte de zoom optic. Astfel, LG va fi al doilea producător care să lanseze un smartphone triple camera, după chinezii de la Huawei.

Însă cei de la LG nu s-a oprit la camera foto aflată pe spatele telefonului, incluzând un sistem dual camera şi la partea din faţă. Astfel, V40 ThinQ este în fapt un telefon cu cinci camere foto, fiecare servind la un anumit scenariu de fotografiere.

LG V40 ThinQ ar putea fi telefonul care aduce telefoanele companiei înapoi în concursul pentru cea mai bună cameră de pe piaţă, cu un sistem cu trei camere complet nou. Mai multe informaţii vom afla de la evenimentul de lansare ţinut la LG Science Park din capitala sud-coreeană Seul, dublat cu un eveniment media organizat la New York.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult