LG G Flex ar putea fi lansat pe unele pieţe internaţionale

06.11.2013
LG G Flex ar putea fi lansat pe unele pieţe internaţionale

LG se poate lăuda cu faptul că are în ofertă unul din cele două telefoane cu ecran curbat de pe piaţă. G Flex se remarcă însă în comparaţie cu concurentul său de la Samsung prin faptul că este cu adevărat un smartphone flexibil. De curând am avut posibilitatea să vedem într-un clip cât de mult se poate îndoi telefonul. El poate suporta un abuz destul de serios din partea utilizatorului. Atunci când este aşezat cu faţa în jos pe o masă, el poate fi apăsat până când centrul ecranului atinge suprafaţa biroului.

Pentru cei care nu sunt familiari cu terminalul, acesta oferă un ecran OLED de 6” cu rezoluţie HD, un chipset Qualcomm Snapdragon 800 cu procesor quad core la 2,26 GHz şi 2 GB RAM. Memoria internă este de 32 GB, iar carcasa flexibilă a telefonului nu a permis amplasarea unui slot microSD. Bateria de tip Li-polimer este modulară şi permite flexarea carcasei. Ea are o capacitate foarte mare, de 3.500 mAh. Pe spatele lui LG G Flex se poate observa şi aranjamentul Rear Key, butoanele principale fiind amplasate sub camera foto la fel ca la LG G2.

LG G Flex ar putea ajunge şi pe piaţa europeană

Până acum am ştiut că smartphone-ul va fi disponibil doar în patria mamă, Coreea. Azi aflăm că producătorul se gândeşte să-l ofere şi pe alte pieţe. LG duce tratative cu operatorii de telefonie din Statele Unite, Japonia şi unele ţări din spaţiul european pentru a pune în vânzare G Flex. Nu ştim cât ar putea costa un astfel de smartphone unic, însă cu siguranţă el va fi mai scump decât actualul top de gamă G2 al producătorului.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News