LG G Pro 2 – viitorul smartphone cu ecranul cât faţa telefonului (UPDATE)

LG G Pro 2 - viitorul smartphone cu ecranul cât faţa telefonului (UPDATE)

UPDATE: Deşi ne aşteptam ca LG să lanseze topul de gamă G Pro 2 la MWC 2014, producătorul a trimis invitaţii oficiale pentru un eveniment de prezentare ce va avea loc mai devreme. Săptămâna viitoare, pe 13 februarie, LG va prezenta în Coreea un nou model, cel mai probabil cel menţionat în titlu. Iniţial am spus că ecranul terminalului va avea diagonala de 5.7”, dar este posibil ca rezoluţia full HD să fie de fapt dispusă pe 6”. Zvonurile spun că subiectul din imaginile de mai jos ar fi LG G Pro 2.

Acesta ar putea fi viitorul LG G Pro 2


Conform unor informaţii noi, viitorul top de gamă LG G Pro 2 va avea un ecran cu un chenar extrem de îngust. Utilizatorul va avea astfel impresia că ţine în mână ecranul în sine. Mai mult, afişajul smartphone-ului va acoperi 77% din suprafaţa frontală a dispozitivului. Aceasta ar trebui să îmbunătăţească experienţa de utilizare a unui telefonul cu ecran mare.

Pentru a înţelege puţin cum ar putea arăta viitorul LG G Pro 2, să ne uităm la ultimele două topuri de gamă ale producătorului. Chenarul lateral al ecranului lui Optimus G Pro s-ar putea să nu pară atât de îngust, însă cel al lui G2 este unul din cele mai mici de pe piaţă. În cazul lui G2, ecranul ocupă o suprafaţă imensă pe faţa terminalului. În cazul lui G Pro 2, chenarul va avea o grosime de doar 0,4 mm, aproape de două ori mai mică decât în cazul lui G2.

LG Optimus G Pro cu ecran de 5.5”

Producătorul s-a lăudat deja că viitorul său model de top va avea o cameră foto cu senzor de 13 MP şi sistem optic de stabilizare a imaginii. Diagonala ecranului ar putea fi de 5.7”, iar butoanele ar putea fi amplasate tot pe spate, aşa cum am văzut la ultimele modele. LG G Pro 2 ar trebui să fie lansat la MWC 2014 la sfârşitul acestei luni.

LG G2 - ecranul are o ramă foarte îngustă

Urmărește Go4IT.ro pe Google News