LG G2, cu ecran de 5.2 inch şi cameră foto cu stabilizare optică

05.07.2013
LG G2, cu ecran de 5.2 inch şi cameră foto cu stabilizare optică

LG G2, noul vârf de gamă pentru linia smartphone cu Android iese la lumină cu un set de specificaţii mai bine detaliat şi câteva informaţii în plus despre trăsăturile de design.

LG G2, cu ecran de 5.2 inch şi cameră foto cu stabilizare optică

Potrivit zvonurilor, noul G2 este atât de subţire încât pe laturile carcasei nu a mai fost suficient loc pentru butoane fizice. În schimb, butoanele au fost împinse către spatele telefonului. Deşi la o primă impresie nu pare tocmai practică, repartizarea butoanelor pe spatele carcasei are un impact minim din punct de vedere estetic, acestea fiind aliniate natural lână senzorul pentru cameră foto. Totuşi putem observa că în locul clapetei pentru volum LG a preferat un set de butoane marcate +/- , dispuse în jurul butonului Lock/Power cu aspect metalic.

În lista încă incompletă cu specificaţii avem drept cap de afiş chipsetul Snapdragon 800 cu CPU quad-core la 2.3GHz, respectiv camera foto cu senzor de 13MP, despre care zvonurile spun că va oferi sistem de stabilizare optică a imaginii. Sistemul de operare oferit la momentul lansării este Android 4.2, ajutat cu 2GB memorie RAM.

LG G2 - butoanele fizice au fost mutate pe spatele carcasei

Încadrat cu o ramă îngustă menită să accentueze supleţea designului, ecranul cu diagonală 5.2 inch suportă rezoluţia 1080p.

Conform informaţiilor actuale, noul smartphone LG G2 va fi anunţat oficial în data de 7 august, prezentând detalii complete privind setul de specificaţii, disponibilitatea în magazine şi preţurile practicate.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult