LG G3, pregătit în versiuni de culoare aurie, argintiu şi negru

LG G3, pregătit în versiuni de culoare aurie, argintiu şi negru

Deşi încă nu a fost lansat, viitorul top de gamă smartphone LG G3 a fost surprins în mai multe imagini neoficiale.

Pe lângă detalii tehnice, şirul pozelor-spion arată un telefon în carcasă din plastic, sticlă şi metal, acoperit cu finisaje de culoare aurie, argintiu şi negru.

LG G3, pregătit în versiuni de culoare aurie, argintiu şi negru

Potrivit informaţiilor actuale, LG va detalia noul G3 cu ocazia unui eveniment oficial programat pentru data de 27 mai 2014.

Probabil, LG va urma exemplul Samsung prezentând şi alte accesorii de purtat, cum ar fi ceasul LG G Watch şi alte dispozitive inteligente bazate pe Android.

LG G Watch

Din zvonurile rămase încă neconfirmate, aflăm că LG G3 va avea ecran QHD (2560×1440 pixeli) cu diagonală 5.5 inch, densitatea de 534PPI ducând claritatea imaginii la un nivel cu totul impresionant. În carcasa ce pare destul de groasă, sugerând prezenţa unui acumulator generos, s-ar afla o platformă cu chipset quad-core din seria Snapdragon 801, ajutat cu 3GB memorie RAM.

LG G3 pune la dispoziţie 32GB memorie internă şi slot micro SD pentru expansiune, respectiv cameră foto de 13MP cu funcţie de filmare 1080p.

LG G3 - versiunea aurie

Presupunând că nu apar alte întârzieri, versiunea internaţională a telefonului LG G3 ar trebui să ajungă în ofertele magazinelor începând cu luna iunie, la un preţ rămas deocamdată neprecizat.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult