LG G5 SE nu va fi mai mic decât actualul model G5

12.04.2016
LG G5 SE nu va fi mai mic decât actualul model G5

Dacă luăm exemplul dat de Apple cu iPhone SE, am fi tentaţi să credem că LG va lansa o versiune compactă a vârfului de gamă G5. Indicii recent apărute demonstrează însă contrariul.

Nu este clar ce denumire ascunde prescurtarea SE, însă potrivit inscripţiilor apărute pe ambalajul accesoriului QuickCover, carcasa de protecţie destinată telefoanelor din seria LG G5 s-ar potrivi şi modelului G5 SE, informaţia sugerând că ambele variante folosesc un design de carcasă similar.

Totuşi, descoperirea nu exclude posibilitatea lansării de către LG a unei versiuni compacte pentru actualul vârf de gamă smartphone. Rămâne însă de văzut dacă acesta va purta sufix-ul C (Compact), Mini, sau altă denumire.

Citeşte şi iPhone SE: Cât de rezistent este la îndoire şi zgârieturi noul smartphone Apple [VIDEO]

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult