LG inaugurează un „Software Upgrade Center” dedicat pregătirii de actualizări firmware pentru produsele companiei

12.04.2018
LG inaugurează un „Software Upgrade Center” dedicat pregătirii de actualizări firmware pentru produsele companiei

În ciuda promisiunilor făcute de Google pentru livrarea mai rapidă a actualizărilor firmware adresate dispozitivelor cu sistem de operare Android, majoritatea producătorilor nu au arătat acelaşi nivel de entuziasm, lăsând utilizatorii să aştepte cu lunile pentru îmbunătăţiri la partea de software.

Cu paşi mici, dar hotărâţi, lucrurile încep să se schimbe. LG tocmai a anunţat deschiderea unui centru dedicat pentru cercetare şi dezvoltarea actualizărilor software, în Coreea de Sud. Compania promite astfel să ofere utilizatorilor de telefoane LG din lumea întreagă acces la actualizări periodice pentru versiunea de Android, livrate după un calendar bine stabilit şi în general mai rapid decât până acum.

Primul „beneficiar” este actualul vârf de gamă LG G6, care va primi actualizare la versiunea Android Oreo în a doua parte a acestei luni.

Prin iniţiativa asumată, LG ţinteşte să-şi îmbunătăţească imaginea de brand în faţa principalilor competitori. Potrivit CEO-ului LG, Jo Seong-jin, actualizările firmware stabile şi consistente „vor demonstra utilizatorilor că produsele smartphone LG se pot bucura de viaţă lungă şi fiabilitate”.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult