LG KC910 – al treilea telefon cu cameră de 8 MP în Europa

22.08.2008
LG KC910 – al treilea telefon cu cameră de 8 MP în Europa

După Sony Ericsson (C905) şi Samsung (i8510 INNOV8), iată că şi LG iese la rampă cu un telefon dotat cu cameră foto de 8 MP. LG KC910 (nu are nicio legătură cu LG Prada II), succesorul lui LG KU990 Viewty, oferă în principiu aceleaşi facilităţi exceptând conectivitatea Wi-Fi (LG Viewty duce lipsa Wi-Fi-ului) şi aparatul foto.

LG KC910Senzorul de 8 MP este secundat de lentilele performante Schneider-Kreuznach, bliţul Xenon, tehnologiile Face/Smile/Blink Detection şi stabilizatorul digital de imagine. Înregistrarea video se face la rezoluţie VGA cu 30 de cadre pe secundă, sau QVGA unde ai posibilitatea să filmezi cu încetinitorul, la 120 de fps.

Soft-ul camerei include funcţia de geotagging, ce îţi pune la dispoziţie mai multe informaţii despre locul în care a fost făcută fotografia. Pentru aceasta, trebuie să activezi receptorul GPS integrat.

Ecranul touchscreen măsoară 3 inch şi are o rezoluţie de 240 x 400 pixeli. LG KC910 nu dispune de sistem de operare complex (Symbian sau Windows Mobile), însă chiar şi aşa este un redutabil dispozitiv multimedia-business. Poţi introduce texte apelând la sistemul de recunoaştere a scrierii de mână şi poţi naviga pe Internet la viteze de până la 7.2 Mbit/s. Din păcate, fişierele Office pot fi doar vizualizate, nu şi editate.

LG KC910

Pe latura multimedia recunoaşte o gamă largă de fişiere, inclusiv cele codate cu DivX, iar sunetul se aude la calitate Dolby Stereo. Memoria internă se limitează la 100 MB, însă cu un card microSD se întinde lejer până la 8 GB. LG KC910 este programat să apară în octombrie, aşadar pregăteşte-ţi portofelul şi nu te lăsa vrăjit de „sirenele portocalii” cu al lor iPhone 3G.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News