LG lansează un nou telefon de lux: V35 Signature Edition

Autori: Aurelian Mihai, Cătălin Niţu 31.07.2018

LG a anunţat o versiune de lux a modelului V35 intitulat „Signature Edition”. Acesta este realizat în parteneriat cu Bang & Olufsen, pachetul telefonului incluzând şi o pereche de căşti premium. Telefonul nu este mult schimbat în termeni de design şi capabilităţi faţă de versiunea obişnuită a lui V35, însă este realizat din materiale premium complet noi şi va fi disponibil în cantităţi foarte limitate.

V35 Signature Edition, asemeni modelului V30 Signature de la începutul acestui an, vine într-o carcasă din zicroniu, material ceramic aproape imposibil de zgâriat în utilizare normală. Acesta este disponibil în culorile alb şi negru şi poate fi la comandă gravat cu un text personalizat, fiecare model V35 Signature fiind astfel unic.

În cutia telefonului sunt oferite şi căştile Bang & Olufsen Beoplay H9i, care separat costă 500 de dolari şi care vor oferi o calitate audio premium acestui pachet. În afară de spatele ceramic, V35 Signature Edition este un V35 obişnuit, fiind echipat cu chipset Snapdragon 845, 6 GB RAM şi 256 GB spaţiu de stocare.

Telefonul intră la pre-comandă pe 13 august în Coreea de Sud şi este disponibil la un preţ echivalent cu 1.800 de dolari. Cei care şi-l doresc vor trebui însă să fie pe fază la momentul pornirii comenzilor, întrucât doar 300 de unităţi vor fi disponibile pentru vânzare.