LG nu abandonează conceptul de smartphone cu două ecrane

06.08.2019
LG nu abandonează conceptul de smartphone cu două ecrane

În timp ce Samsung şi Huawei concentrează toate eforturile pe dezvoltarea de telefoane pliabile, văzute ca reprezentând viitorul industriei smartphone, cei de la LG par setaţi pe un concept intermediar de design care nu a avut prea mult succes până acum.

Potrivit teaser-ului video distribuit pentru anunţarea evenimentului de lansare pregătit pentru data de 6 septembrie, la IFA 2019, succesorul modelului LG V50 ThinQ va putea fi convertit în telefon cu două ecrane folosind un accesoriu achiziţionat separat, o nouă versiune a acestuia adăugând şi ceea ce pare a fi un al treilea ecran pentru afişarea notificărilor Android.

Putem aştepta ca şi pachetul de aplicaţii furnizate pentru a pune în valoare avantajele celui de-al doilea ecran să primească îmbunătăţiri. În demonstraţii anterioare am putut observa cum utilizatorii V50 ThinQ puteau folosi ecranul adăugat de accesoriul opţional pentru a vizualiza şi încadra pozele obţinute de camera foto, reda clipuri video în timp ce folosesc telefonul pentru alte activităţi şi interacţiona cu mai multe aplicaţii simultan. O posibilă evoluţie ar putea fi convertirea ecranului secundar într-un controller bluetooth pentru acţiunea din jocurile de Android.

Potrivit zvonurilor circulate până acum, LG V60 ThinQ va fi un flagship veritabil, motorizat de chipsetul Snapdragon 855 şi echipat cu sistem triple camera la partea din spate. Carcasa bazată pe un design convenţional ar urma să ofere protecţie la apă.

Având în vedere faptul că experimentul făcut cu actualul model LG V50 ThinQ şi ecranul adăugat ca accesoriu detaşabil nu a fost un succes pe plan financiar, este greu de crezut că păstrarea acestei direcţii în timp ce producătorii rivali lansează modele de telefoane pliabile va da rezultate mai bune.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult