LG Optimus 3D Max ajunge în magazinele europene

23.04.2012
LG Optimus 3D Max ajunge în magazinele europene

Optimus 3D Max, succesorul primului telefon 3D din oferta LG, a luat drumul magazinelor eurpene, unde este aşteptat să ajungă încadrat la un preţ apropiat sumei de 500 euro.

LG Optimus 3D Max ajunge în magazinele europene

Înlocuitorul originalului LG Optimus 3D se poate lăuda cu o greutate redusă la 148 grame şi carcasă cu grosime de 9.6 mm. Pentru preţul plătit primim un ecran 3D auto-stereoscopic de 4.3 inch, cu rezoluţie 480×800 pixeli şi barieră Gorilla Glass, respectiv două camere foto cu rezoluţie 5MP, capabile să filmeze şi fotografieze în format 3D.

Înregistrările video pot fi vizionate pe ecranul unui televizor 3D ataşat prin conexiune HDMI şi prelucrate cu ajutorul aplicaţiei de editare video 3D preinstalată în memoria telefonului.

Configuraţia include un procesor dual-core la 1.2 GHz, 1GB memorie RAM şi 8 GB spaţiu de stocare, extensibil prin ataşarea unui card microSD. Lista dotărilor continuă cu suport DLNA şi acces la reţele WiFi N, conectivitate 3G HSPA+ (21 Mbps), receptor GPS şi un modul NFC pentru plăţi electronice.

Momentan LG livrează modelul Optimus 3D Max doar cu sistemul Android 2.3 Gingerbread, dar promite să ofere pachetul de actualizare la versiunea Android 4.0 în decursul acestui an.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult