LG Optimus L7 II a fost lansat

12.02.2013
LG Optimus L7 II a fost lansat

La numai o zi după ce planurile sale de actualizare a familiei de terminale Optimus L au ieşit la iveală, LG a oficializat aceste lansări, momentan doar terminalul Optimus L7 II primind atenţia deplină prin publicarea integrală a specificaţiilor.

După cum ştiam deja, Optimus L 7 II va face saltul la un nucleu dual-core prin implementarea unei soluţii Qualcomm MSM8225 tactată la 1 GHz. Acesta va oferi o memorie RAM cu o capacitate de 768 MB, o cameră cu senzor de 8 MP şi un ecran IPS cu diagonala de 4,3” care va oferi o rezoluţie WVGA, LG implementând şi o baterie consistentă de 2460 mAh.

LG a dezvăluit în plus capacitatea stocării, care are doar 4 GB dar poate fi extinsă cu un card MicroSD, şi prezenţa unei camere frontale VGA. Terminalul va avea dimensiuni de 121.5 x 66.6 x 9.7mm, versiunea Dual SIM, care va fi lansată prima pe piaţa rusească, urmând sa fie mai înalt cu jumătate de milimetru.

Odată cu acest anunţ, LG a dezvăluit şi o parte din detaliile constructive, care nu reieşeau din imagini. Toate modelele Optimus L din generaţia a doua vor rula Android 4.1, vor rula o interfaţă uşor modificată iar butonul Home va încorpora şi un LED multicolor.

Odată cu Optimus L7 II, LG a oficializat şi existenţa modelelor L5 II şi L3 II, însă mai multe detalii despre acestea, precum şi disponibilitatea, vor fi anunţate în cadrul MWC 2013.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News