LG Optimus L7 II – video preview la MWC 2013

27.02.2013
LG Optimus L7 II - video preview la MWC 2013

LG Optimus L7 II este un telefon din gama entry-level a producătorului coreean, echipat cu ecran IPS de 4.3 inch şi chipset cu procesor dual-core la 1 GHz.

Optimus L7 II încearcă să atragă printr-un design simplu şi elegant, cu suprafeţe din plastic alb cu model texturat pentru partea din spate. În ciuda ecranului relativ mare şi prezenţa unui acumulator de 2460 mAh, modelul reuşeşte să păstreze grosimea carcasei la un rezonabil 9.7 mm şi greutatea în limite confortabile.

Pentru preţul sperăm nu foarte mare ne alegem cu un ecran de bună calitate, dar limitat la rezoluţie 480×800 pixeli. Sistemul de operare livrat este Android 4.1 Jelly Bean, rulat cu ajutorul a 768 MB memorie RAM. Lista dotărilor mai acoperă conectivitate Wi-Fi, Bluetooth, NFC, dar şi un receptor GPS pentru navigare. Camera foto de 8 MP este însoţită de blitz LED, iar deasupra ecranului avem şi o cameră VGA pentru apeluri video.

Per total LG Optimus L7 II se prezintă drept o opţiune interesantă pentru cei aflaţi în căutarea unui smartphone de buget, cu pachet echilibrat de dotări şi aspect exterior destul de plăcut.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult