LG pregăteşte G2 Mini, varianta cu ecran de 4.7 inch a lui LG G2

LG pregăteşte G2 Mini, varianta cu ecran de 4.7 inch a lui LG G2

LG pare hotărât să intre în horă alături de Samsung, HTC, Sony şi ZTE lansând un nou smartphone cu Android ce va purta distincţia Mini. Noua adiţie făcută după modelul LG GD880 Mini lansat în anul 2010 este varianta compactă a terminalului LG G2. Noul LG G2 Mini vine echipat cu ecran de 4.7 inch şi o configuraţie puternică, realizată în jurul chipsetului Snapdragon 800.

Semnificativ mai mic decât frăţiorul LG G2 cu ecran de 5.2 inch, telefonul pregătit pentru prezentare oficială la expoziţia CES 2014 (7 – 10 ianuarie) este gândit ca o alternativă mai ieftină şi mai compactă a top-ului de gamă LG. Din păcate nu este clar dacă pe lista dotărilor se numără senzorul de amprente, sau ecranul Full HD întâlnit la modelul mai costisitor, însă restul configuraţiei pare să urmeze aceleaşi coordonate: chipset cu procesor quad-core din seria Snapdragon 800, 2GB memorie RAM şi versiunea Android 4.4 KitKat disponibilă încă de la lansare.

LG pregăteşte G Mini , varianta cu ecran de 4.7 inch a lui LG G2

Din păcate pentru imagini de prezentare oficiale cu noul G2 Mini mai avem de aşteptat câteva săptămâni, însă cu siguranţă designul ales păstrează multe similarităţi cu varianta mai costisitoare LG G2, adaptatat pentru cerinţele unui smartphone compact.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult