LG prezintă noul Optimus GJ, versiunea rezistentă la apă a lui Optimus G

LG prezintă noul Optimus GJ, versiunea rezistentă la apă a lui Optimus G

LG Optimus GJ E975W este primul smartphone high-end din oferta companiei oferit într-o carcasă rezistentă la apă şi praf. Construit respectând cerinţele standardului IPX7, Optimus GJ poate fi scufundat în apă timp de până la 30 minute, la o adâncime maximă de 1 metru.

După cum indică şi numele ales, Optimus GJ este o variantă uşor modificată a telefonului Optimus G, adăpostit într-o carcasă puţin mai voluminoasă (dimeniuni 136.9 x 68.9 x 9.9mm pentru Optimus GJ, respectiv 131.9 x 68.9 x 8.5mm pentru Optimus G).

LG prezintă noul Optimus GJ, versiunea rezistentă la apă a lui Optimus G

În interiorul protejat de intemperii, Optimus GJ ascunde un chipset quad-core la 1.5GHz produs de Qualcomm, asistat cu 2GB memorie RAM. Spaţiul de stocare intern măsoară 16GB şi poate fi extins ataşând un card microSD. Pe spatele carcase este vizibilă o cameră foto de 13MP, iar din faţă putem admira un ecran IPS de 4.7 inch, pe care este redată la rezoluţie HD interfaţa Android Jelly Bean. Configuraţia este alimentată cu un acumulator de 2280 mAh.

LG Optimus GJ

Noul terminal LG Optimus GJ va fi disponibil în variante pe negru şi negru/roşu, iniţial pentru piaţa taiwaneză, unde va putea fi găsit începând cu luna iunie încadrat la un preţ de 600 dolari.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult