LG Q9 – cum arată şi ce oferă noul smartphone LG cu preţ accesibil

05.09.2018
LG Q9 - cum arată şi ce oferă noul smartphone LG cu preţ accesibil

LG pregăteşte un nou smartphone adresat cumpărătorilor cu buget limitat, având însă multe dintre dotările întâlnite la gama premium.

LG Q9 vine echipat cu un ecran FHD+ având rată de aspect 18:9, dar lipsit de „bretonul” atât de criticat la alte produse smartphone de generaţie recentă. Ecranul fără margini rotunjite domină partea din faţă a telefonului, oferind suprafaţă generoasă de afişare fără compromisul unor benzi laterale mult îngroşate.

Cu aspect plăcut, LG Q9 promite şi un nivel de performanţă respectabil, obţinut cu ajutorul unui chipset Qualcomm din gama mid-range – Snapdragon 660, procesor octa-core. Configuraţia este ajutată cu 4GB memorie RAM, iar în funcţie de bugetul disponibil, cumpărătorii vor avea de ales între 32GB sau 64GB spaţiu de stocare intern.

LG Q9 rulează versiunea Android 8.1 Oreo şi vine echipat cu un acumulator de 3550 mAh, care ar trebui să ofere  cel puţin o zi de utilizare fără griji. Cu siguranţă, dispozitivul va primi actualizare la ediţia Android 9.0, anunţată deja oficial de către Google.

Pe lista dotărilor ar mai putea intra un procesor audio optimizat pentru muzică, carcasă rezistentă la apă şi o cameră foto cu rezoluţie de 16MP, similară celei întâlnite la modelul Q Stylus+. LG Q9 ar putea fi dezvăluit mai întâi pentru piaţa din India, însă nu este exclus ca o versiune europeană a acestui terminal să fie confirmată câteva săptămâni mai târziu.

 

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult