LG V30, prezentat cu un design foarte atrăgător în noi imagini neoficiale

LG V30, prezentat cu un design foarte atrăgător în noi imagini neoficiale

Aşteptat să fie dezvăluit înainte de finalul acestei luni, vârful de gamă LG V30 promite să fie un concurent redutabil pentru Galaxy S8, cu un design exterior complet nou şi tehnologii avansate pentru interacţiune touch.

Descriind o „experienţă touch inovatoare”, LG a confirmat deja folosirea unor tehnologii dezvoltate de Immersion Corporation, menite să augmenteze interacţiunea touch cu efecte tactile ce induc senzaţia apăsării unor taste şi butoane reale. Similară funcţiei 3D Touch dezvoltată de Samsung, tehnologia LG TouchSense ar putea iniţia acţiuni diferite, în funcţie de forţa exercitată la apăsare.

Cu design asemănător modelului LG G6, noul V30 pune senzorul de amprente la partea din spate, lăsând spaţiu amplu pentru ecranul care domină toată partea din faţă a telefonului.

Potrivit listei preliminare cu specificaţii, LG V30 este un dispozitiv motorizat de cel mai puternic chipset Qualcomm, modelul Snapdragon 835 ajutat cu 4 GB memorie RAM. Acesta va fi livrat cu sistemul de operare Android 7.1.2 pre-instalat şi un sistem dual-camera performant, având lentile cu deschidere f/1.6, lucru care indică performanţe foarte bune în condiţii de iluminare precară.

Lista dotărilor este completată de un amplificator digital performant, funcţie de încărcare wireless şi un ecran FullVision OLED nou dezvoltat de LG, folosit în premieră cu modelul LG V30.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult