LG V30 va fi livrat şi într-o ediţie „Plus” cu funcţii speciale

11.08.2017
LG V30 va fi livrat şi într-o ediţie „Plus” cu funcţii speciale

Până în prezent, informaţiile disponibile despre LG V30 sugerau că telefonul va fi livrat într-o singură variantă, care va include toate funcţiile speciale. Se pare însă că toate detaliile despre acesta erau de fapt ataşate de o variantă specială a telefonului, care va fi vândută în paralel, la un preţ mai mare. Nu este însă clar dacă modelul V30 Plus va fi disponibil pe toate pieţele unde LG va lansa modelul standard.

Pe 31 august, LG va ţine o conferinţă în cadrul IFA 2017, unde este aşteptată dezvăluirea noului V30. Alături de acesta, ETNews susţine că va fi prezentat şi V30 Plus, un model nu foarte diferit în termeni de design, însă care va beneficia de câteva avantaje la nivel hardware. În timp ce chipset-ul, display-ul şi capabilităţile foto vor fi similare, modelul Plus ar putea beneficia de încărcare wireless şi de un amplificator audio performant. Aceste două componente au fost disponibile şi pe LG G6 în anumite regiuni, însă nu în toată lumea.

Preţul va fi însă semnificativ mai mare în cazul lui V30 Plus. Cei care îşi doresc varianta de top, vor trebui să scoată din buzunar 875 de dolari americani, în timp ce modelul de bază va costa undeva în jurul a 700 de dolari. O altă diferenţă care ar putea să îi convingă pe unii dintre utilizatori să opteze pentru modelul superior este stocarea internă. V30 integrează 64 GB, în timp ce V30 Plus ar putea fi echipat cu un modul de 128 GB de memorie flash.

Vom afla detaliile complete despre LG V30 şi V30 Plus la sfârşitul lunii, după evenimentul de pezentarer care va avea loc în Berlin. Data de lansare zvonită este 15 septembrie.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult