LG V35 ThinQ ar putea oferi o alternativă celor care nu apreciază noua generaţie smartphone cu ecranul decupat la partea de sus

16.05.2018
LG V35 ThinQ ar putea oferi o alternativă celor care nu apreciază noua generaţie smartphone cu ecranul decupat la partea de sus

În prima parte a anului mai toţi producătorii de top s-au întrecut în a lansa modele smartphone care preiau designul cu „breton” folosit de iPhone X, fără a anticipa pericolul ca publicul ţintă să respingă în cele din urmă trendul dictat de Apple. Rezultatul este saturarea pieţei cu produse asemănătoare ca aspect, cumpărătorii nemulţumiţi de alegerile disponibile ajungând să amâne planurile de cumpărături.

Sesizând nişa apărută, LG pregăteşte un produs mai apropiat de aşteptările utilizatorilor, care pune dotările vârfului de gamă G7 ThinQ în corpul modelului V30S ThinQ lansat în luna februarie.

Fără acces prioritar la cele mai noi chipseturi, LG a echipat V30S ThinQ cu soluţia Snapdragon 835, singura opţiune care permitea respectarea calendarului de lansare propus. Venit ca o continuare, LG V35 ThinQ ar putea fi cu atât mai interesant acum, în urma valului de „imitaţii” iPhone X.

Din punct de vedere al specificaţiilor, V35 ThinQ se aseamănă cu modelul G7, folosind acelaşi chipset Snapdragon 845 ajutat cu 6GB memorie RAM. Ecranul  de 6.0” păstrează rezoluţia 2880×1440 pixeli, însă nu este decupat, iar panoul ales este de tip MLCD+ şi nu AMOLED. Lista dotărilor este completată cu un sistem dual camera (16MP+16MP) la partea din spate, cameră frontală de 8MP şi un acumulator de 3000 mAh.

Echipat cu versiunea Android 8.1, LG V35 ThinQ ar putea fi lansat în cursul acestei veri, completând oferta de telefoane LG ThinQ.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult