LG va lansa un nou smartphone cu ecran mare şi stylus: G3 Stylus

05.08.2014
LG va lansa un nou smartphone cu ecran mare şi stylus: G3 Stylus

Compania LG nu este străină de smartphone-urile cu stylus, însă modelele din familia Vu nu s-au bucurat de prea mult succes dincolo de graniţele Coreei de Sud şi au fost disponibile oficial pe un număr redus de pieţe. Conform unui scurte secvenţe promoţionale care a fost publicată ieri pe contul YouTube al companiei, cei care şi-au dorit un smartphone LG cu stylus vor putea opta în curând pentru un nou produs: LG G3 Stylus.

Alături de vârful de gamă de G3 şi mai micul G3 S (sau G3 Beat), în cadrul secvenţelor finale îşi face apariţia şi un terminal încă nelansat: G3 Stylus. Compania nu a oferit nici un fel de detaliu suplimentar, însă imaginea de la finalul acestui clip sugerează că viitorul LG G3 Stylus va avea o diagonală şi mai mare decât actualul vârf de gamă G3.

Conform unor informaţii mai vechi, se pare că LG G3 Stylus nu va fi un rival pentru terminalele din familia Galaxy Note de la Samsung deoarece va oferi un ecran cu o rezoluţie mediocră de 960 x 540 pixeli. Viitorul G3 Stylus pare mai degrabă o replică pentru modelul Galaxy Note 3 Neo de la Samsung, care şi el este o versiune cu cost redus a celebrelor modele din gama Galaxy Note.

În acest moment nu există nici un fel de detalii suplimentare legate de preţ, dată de lansare şi disponibilitate.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News