LG Viewty 2 (Viewty Smart) – succesorul celebrului Viewty

LG Viewty 2 (Viewty Smart) - succesorul celebrului Viewty

Pentru o perioadă scurtă de timp, pe blogul oficial LG Germania au fost publicate informaţii despre noul LG Viewty 2 (GC900 / LG Viewty Smart), succesorul binecunoscutului LG Viewty lansat tocmai în 2007. Foarte rapid, am reuşit să extragem fotografiile şi specificaţiile, iar acum le vom prezenta curioşilor şi celor care se dau în vânt după telefoane multimedia cu touchscreen.

LG Viewty 2 (LG Viewty Smart)

LG Viewty Smart se aliniază standardelor tehnologice high-end din 2009 şi vine înzestrat cu o cameră foto de 8 MP cu focus automat şi manual, stabilizator de imagine, geotagging şi sistem de recunoaştere a feţei/zâmbetului/clipirii subiectului. Pe partea de video este capabil să înregistreze la o o rezoluţie de 720 x 480 pixeli (30 fps) şi să redea filme DivX / XviD. Memoria internă se limitează la “doar” 32 GB, suficienţi pentru stocarea a aproape 50 de filme DivX de 700 MB. Dacă ai nevoie de mai mult, ai la dispoziţie slotul microSD ce suportă carduri de până la 16 GB.

LG Viewty 2 (LG Viewty Smart)

Ecranul de pe Viewty Smart are tot 3 inch ca şi predecesorul, însă rezoluţia a fost crescută la 480 x 800 pixeli. Tot la capitolul diferenţe în plus, noul telefon LG dispune de receptor GPS şi conectivitate Wi-Fi.

Aşteptăm cu interes detalii despre disponibilitate şi preţ.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News