LG X Power 2, un nou smartphone cu autonomie de invidiat, va intra la vânzare începând cu această lună

09.05.2017

LG X Power 2 are ca „superputere” acumulatorul de 4500 mAh, capabil să ofere autonomie peste medie în compania unui procesor octa-core la 1.5 GHz.

Încadrat la gama mid-range, X Power 2 pune la dispoziţie un ecran HD de 5.5” şi este motorizat de chipsetul MediaTek MT6750, ajutat cu 2GB memorie RAM. Lista dotărilor este completată cu 16 GB memorie internă şi slot microSD (până la 256GB). Camera foto de 13MP şi camera frontală de 5MP sunt asistate cu câteva funcţii extra, spre exemplu Auto Shot şi Gesture Shot. Prima, obţine automat poze când sunt detectate feţe în cadru, iar a doua permite declanşarea funcţiei de captură folosind gesturi.

LG X Power 2 este livrat cu sistemul Android 7.0, personalizat folosind o interfaţă personalizată. Opţiunile de culoare includ Shiny Gold, Shiny Blue, Shiny Titan şi Black Titan. 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult