Lista smartphone-urilor ASUS care vor primi Android 6.0

28.02.2016
Lista smartphone-urilor ASUS care vor primi Android 6.0

ASUS a anunţat că va actualiza o parte din modelele sale de smartphone-uri la Android 6.0 Marshmallow în cel de-al doilea trimestru al acestui an, dar compania nu a oferit un calendar mai precis.

Lista modelelor care vor primi noua versiune a sistemului de operare Android include: PadFone S, ZenFone 2, ZenFone 2 Deluxe, ZenFone 2 Deluxe Special Edition, ZenFone 2 Laser, ZenFone Selfie, ZenFone Max şi ZenFone Zoom.

Citeşte şi: SUA obligă ASUS să facă audituri timp de 20 de ani după ce în routerele companiei au fost descoperite probleme grave de securitate

Taiwanezii vor face şi câteva schimbări în ceea ce priveşter aplicaţiile preinstalate incluse în Android 6.0. „Google Messenger, Calendar şi Gmail vor fi incluse automat în actualizarea Android M. Aceste aplicaţii vor înlocui trei aplicaţii ZenUI – ASUS Messenger, ASUS Mail şi ASUS Calendar”, potrivit unui anunţ publicat recent pe forumurile ASUS.
 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult