Livrat cu un acumulator de 21000 mAh, Oukitel WP19 ar putea rezista și o săptămână fără reîncărcare

02.06.2022
Livrat cu un acumulator de 21000 mAh, Oukitel WP19 ar putea rezista și o săptămână fără reîncărcare

Oukitel WP19 este ceea ce obții atunci când încerci să pui un powerbank în carcasa unui smartphone din categoria rugged.

Nu doar protejat de praf, umezeală și loviri accidentale, Oukitel WP19 este genul de telefon pe care îl încarci când pleci pe munte și îl folosești câteva zile fără grijă că ai putea pierde legătura cu lumea civilizată.

Cu siguranță, și alți producători au încercat asta, cel mai amuzant exemplu fiind Energizer P18K Pop, telefonul cu acumulator de 18000 mAh pe care producătorul la abandonat încă de la stadiul de prototip, după ce toată lumea s-a arătat interesată de pagina deschisă în cadrul proiectului Kickstarter, dar aproape nimeni nu a avut curajul să îl comande în avans. Până la urmă, de ce nu ar avea aceeași soartă și Oukitel WP19?

Ei bine, pentru început, producătorul Oukitel pare că ia mult mai în serios provocarea, prezentând modelul WP19 într-o carcasă rugged potrivită scopului și cumva proiectată încât dimensiunile telefonului să nu pară chiar atât de ridicole. Un alt argument pro este configurația telefonului, centrată pe un chipset MediaTek Helio G95 suficient de puternic pentru a face față utilizării de zi cu zi, în plus, ajutat cu o cantitate decentă de 8GB memorie RAM și 256GB stocare internă. Nici configurația foto nu e de aruncat, Oukitel WP19 venind cu o cameră principală de 64MP și cameră secundară de 20MP cu funcție Night Vision. Nu chiar ideal pentru un telefon care mai devreme sau mai târziu va fi scăpat pe jos, ecranul este cu tehnologie LCD, dar oferă rezoluție FHD+ pe o diagonală generoasă, de 6.78 inch. Rămâne doar de văzut dacă și luminozitatea oferită este adecvată pentru folosirea în aer liber.

Carcasa cu inserții metalice și finisaj cauciucat la partea din spate este certificată IP68 pentru protecție la apă și praf, dar și MIL-STD-810G, pentru protecție la cădere și lovire accidentală.

Pregătit cu sistemul Android 12, Oukitel WP19 va putea fi comandat cu 649 euro, reprezentând prețul unui telefon din gama mid-range superioară, direct din magazinul oficial al companiei producătoare, găzduit pe AliExpress.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult