Mate 8 fotografiat din toate unghiurile. Noul flagship Huawei se lansează pe 26 noiembrie

25.11.2015
Mate 8 fotografiat din toate unghiurile. Noul flagship Huawei se lansează pe 26 noiembrie

În aşteptarea evenimentului care va marca debutul oficial al phabletului Huawei Mate 8, au mai apărut câteva imagini „spion” cu dispozitivul. Dacă în trecut am putut vedea partea din spate a telefonului, de data aceasta vedem şi parte din faţă, care vine cu surprize pe care nu le aşteptam. Până pe 26 noiembrie însă, când vom vedea telefonul în toată splendoarea lui, avem destule detalii de analizat pe baza informaţiilor disponibile.

Huawei va folosi o construcţie metalică pentru noul Mate 8, nu foarte diferită de cea pe care am văzut-o recent pe modelul Nexus 6P. Camera foto a dispozitivului va fi poziţionată central pe partea din spate, iar sub aceasta este amplasat senzorul de amprentă circular. Partea din faţă era marea surpriză, aceasta fiind surprinsă în imagini pentru prima dată.

Compania chineză pare să încerce să folosească întreaga suprafaţă a dispozitivului, pentru a realiza un dispozitiv cu ramă cât mai subţire. În lateral, ecranul pare să se termine exact unde începe carcasa metalică, iar deasupra şi sub acesta nu este irosit foarte mult spaţiu. În partea de jos putem observa doar logo-ul Huawei, sugerând că butoanele back, home şi recent vor fi afişate pe ecran, îar în partea de sus vedem difuzorul pentru apeluri, camera foto şi senzorul pentru lumină ambientală.

Specificaţiile tehnice rămân pentru moment scrise în creion be baza zvonurilor. Mate 8 ar trebui să fie primul dispozitiv care integrează chipsetul HiSilicon Kirin 950 de la Huawei, care conform benchmark-urilor este cel mai performant la momentul actual. Se pare că vor exista două versiuni, cu 3 sau 4 GB memorie RAM, în funcţie de spaţiul de stocare intern (32 sau 64 GB).

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult