Meizu M5s, lansat oficial

16.02.2017
Meizu M5s, lansat oficial

Primul nou model smartphone lansat anul acesta de Meizu, M5s vine cu design elegant şi un pachet atractiv de dotări.

Evitând agitaţia ce va urma în zilele expoziţiei Mobile World Congress, chinezii de la Meizu au dezvăluit un nou smartphone încadrat la gama mid-range. Oferit într-o carcasă cu aspect premium, realizată din metal şlefuit şi sticlă cu margini curbate, Meizu M5s poate fi comandat din magazinele asiatice la preţuri începând cu echivalentul a 192 dolari.

În carcasa de 8.8 mm grosime este adăpostită o configuraţie cu 2GB sau 3GB memorie RAM, motorizată de un chipset MediaTek cu procesor octa-core la 1.3GHz (MTK6753). Potrivit companiei producătoare, acumulatorul de 3000 mAh poate ajunge la 58% din capacitate după doar 30 minute de încărcare rapidă.

Ecranul cu diagonală 5.2” oferă o densitate de afişare de 282ppi, corespunzătoare rezoluţiei 720P. Configuraţia este completată cu 16GB memorie internă, slot microSD, senzor biometric şi o cameră foto de 13MP cu senzor Sony.

Meizu M5s este disponibil în versiuni de culoare champagne gold, rose gold, gri şi argintiu, livrările urmând să înceapă în scurt timp.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult