Meizu MX6 apare în baza de date Geekbench

13.07.2016
Meizu MX6 apare în baza de date Geekbench

Meizu pregăteşte lansarea modelului flagship MX6 de câteva luni deja, iar cu numai câteva zile înainte de evenimentul în care vom vedea pentru prima dată dispozitivul, acesta a apărut în baza de date Geekbench. Acesta a mai fost depistat în trecut şi pe site-ul AnTuTu, iar noua listare pare să confirme ceea ce ştiam deja: MX6 pare să fie un smartphone cu hardware de top, fiind bazat pe chipset-ul deca-core Helo X20.

Conform informaţiilor de pe Geekbench, Meizu MX6 va integra noul Helio X20 de la MediaTek, acesta fiind tactat la 1,39 GHz. Desigur, această frecvenţă creşte atunci când telefonul este utilizat la capacitate maximă, însă nu este clar dacă va atinge 2,3 GHz, cum sugerează lista de specificaţii tehnice oficială. Pe lângă chipset, mai putem vedea pe lista de pe Geekbench faptul că MX6 va beneficia de 4 GB memorie RAM, caracteristică deja standard pentru smartphone-urile din gama superioară.

AnTuTu are în baza sa de date şi alte detalii despre MX6, precum cei 32 GB de spaţiu de stocare intern, care pot fi expandaţi cu ajutorul cardurilor microSD. Camerele foto vin cu senzori de 12, respectiv 5 megapixeli, iar acumulatorul are capacitate de 4000 mAh.

Lansarea lui Meizu MX6 este programată pentru data de 19 iulie, moment în care vom afla cu certitudine dacă aceste liste cu hardware-ul presupus al telefonului sunt sau nu adevărate. 

Citeşte şi MediaTek a anunţat Helio X20, primul procesor pentru telefoane sau tablete cu zece nuclee

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult