Microsoft atacă Apple, face loc pentru telefonul Zune?

Microsoft atacă Apple, face loc pentru telefonul Zune?

Microsoft a demarat o campanie agresivă pentru a scoate în faţă player-ul Zune. Vizată de înţepătura gigantului din Redmond a fost nimeni alta decât rivala Apple, companie care se bucură de profituri uriaşe din vânzarea playerelor iPod.

Microsoft ne sugerează însă că Zune-ul este mult mai avantajos, din moment ce pentru a descărca muzică pe el putem opta pentru serviciul “Zune Pass” care în schimbul a 15 $/lună ne oferă download nelimitat, în timp ce pentru a umple memoria unui iPod ajungem trebuie să scoatem din buzunar sume de până la 30.000 de $.

Până una alta, playerele Apple se vând excelent, iar asta nu înseamnă decât că strategia companiei din Cupertino este una foarte bună.

Microsoft are şansa de a da lovitura pe 20 iunie, când, pe lângă deja anunţatul Zune HD, ar putea lansa şi primul lor telefon. Nu este exclus ca tocmai Zune HD să fie un player multimedia cu funcţionalitate GSM. Să vedem.

Update: Pentru că tot este Twitter la modă printre bloggeri, prin intermediul acestui serviciu un angajat Microsoft a aprins un fitil care s-ar putea să ajungă la dinamită: „June 2009 will be an important month for Zune lovers… New product launch, that’s all I’m allowed to say. Hold off from buying an iPhone/Pre„. În traducere, „luna iunie va fi una importantă pentru iubitorii de Zune… E vorba de lansarea unui nou produs, atât vă pot spune. Abţineţi-vă de la a vă achiziţiona un iPhone/Palm Pre”. Până la urmă, vara asta Apple şi Microsoft se vor da cap în cap. Să vedem cine pe cine sparge.

Update 2: Microsoft a infirmat sursa de pe Twitter. Conform gigantului din Redmond, contul nu aparţine vreunui angajat al companiei. Cu toate acestea, nu a comentat dacă informaţia este adevărată sau nu.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News