Microsoft Lumia 435 disponibil în România

25.02.2015
Microsoft Lumia 435 disponibil în România

Cel mai nou membru al familei de dispozitive Lumia, modelul 435 este acum disponibil şi în România. Acesta este primul dispozitiv din seria 400 de smartphone-uri Lumia al brand-ului şi totodată cel mai ieftin din oferta Microsoft. Acesta reprezintă un punct de intrare accesibil pentru cei interesaţi de platforma Windows Phone şi are ca scop popularizarea sistemului de operare mobil al companiei.

Ştiam deja caracteristicile telefonului încă de la recentul anunţ. Microsoft a folosit un procesor Dual-Core Snapdragon 200 la 1,2 GHz, 1 GB de memorie RAM şi 8 GB de memorie internă, un minim deja pentru orice smartphone de bază. Pe partea din spate se găseşte un senzor foto de 2 megapixeli pentru capturi foto şi video (în rezoluţie VGA), pe partea din faţă un senzor VGA, iar cei care au nevoie de mai mult spaţiu de stocare pot apela la card-uri microSD de până la 128 GB şi la cei 30 GB în OneDrive oferiţi pe gratis odată cu achiziţionarea telefonului.

Telefonul este livrat cu versiunea Lumia Denim a sistemului de operare Windows Phone 8.1 şi include navigare GPS prin intermediul serviciilor Nokia HERE Maps, Here Drive+ şi HERE Transit, toate gratuite din magazinul oficial. Display-ul de 4” cu rezoluţie 800 x 480 este de ajuns pentru un dispozitiv de bază, iar acumulatorul de 1560 ar trebui să alimenteze componentele lui Lumia 435 cel puţin o zi întreagă.

În România, Lumia 435 este disponibil în variantă Dual-SIM, însă cel mai atractiv aspect al său este însă preţul. Acesta porneşte în România de la 385 de lei şi este disponibil în mai multe variante coloristice: verde, portocaliu, alb şi negru. Puteţi găsi noul smartphone Microsoft la vânzare începând de astăzi în toate magazinele de specialitate.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult