Moto Edge S30 cu Snapdragon 888+, testat cu benchmark-ul AnTuTu

18.11.2021
Moto Edge S30 cu Snapdragon 888+, testat cu benchmark-ul AnTuTu

Apărut pe site-ul autorității chineze de certificare a echipamentelor pentru comunicații wireless, TENAA, vârful de gamă Motorola, Moto Edge 30 Ultra, se va număra printre primele telefoane bazate pe noul chipset Snapdragon 8 gen 1 (redenumit din Snapdragon 898). Însă modelul Edge S30 (non-ultra) vine cu Snapdragon 888+, o versiune ușor îmbunătățită a chipsetului întâlnit la telefoane flagship din actuala generație.

Potrivit indiciilor obținute cu ajutorul catalogului online în care sunt listate majoritatea testelor rulate cu popularul benchmark AnTuTu, Motorola testează un telefon-prototip, cunoscut deocamdată după numele de cod ST2175-2, iar performanțele afișate par să indice un produs aproape gata de lansare.

Așteptat să fie dezvăluit sub numele Moto Edge S30, acesta ar urma să fie unul dintre primele telefoane cu Snapdragon 888+. Judecând după scorul de 858852 puncte, acesta va fi unul dintre cele mai rapide dispozitive motorizate de chipsetul Qualcomm în versiune „refresh”.

Moto Edge S30 AnTuTU

Potrivit listei preliminare cu specificații, Moto Edge S30 vine cu ecran LCD de 6.78 inch, oferind rezoluție FHD+ și rată de refresh la 120Hz. Piesa de rezistență va fi însă camera foto, având ca element central un senzor de 108MP, respectiv cameră secundară de 13MP cu zoom optic, asigurat folosind tehnologia periscope. În echiparea de top, Edge S30 va dispune de 12GB memorie RAM și 512GB stocare internă.

Moto Edge S30

Acumulatorul de 4700 mAh va fi identic celui selectat pentru modelul Edge 30 Ultra, rămânând de văzut dacă Motorola va include și funcția de încărcare wireless, ca alternativă la încărcarea rapidă de 33W asigurată prin USB-V. Cel din urmă va oferi în plus ecran OLED de 144 Hz, respectiv o configurație foto cu 50+50+2 MP.

Ambele telefoane vin cu senzor de amprentă montat pe lateralul carcasei și versiunea Android 11.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult