Moto G Play 2021 – specificații și imagini neoficiale

09.01.2021
Moto G Play 2021 - specificații și imagini neoficiale

Cu nume de cod Guam, Moto G Play 2021 este doar unul dintre telefoanele Motorola pregătite pentru lansare la început de an, alte nume precum Motorola Nio, Capri și Capri Plus circulând deja la bursa zvonurilor.

Încadrat la gama de buget, noul Moto G Play vine cu ecran decupat după modelul „picătură” și sistem dual-camera la partea din spate. Susținând un preț accesibil, noul smartphone se prezintă cu o „bărbie” considerabilă la partea de jos și senzor de amprentă de tip circular – ambele indicând selectarea unor componente low-cost. Vestea bună este că rama laterală suficient de îngustă nu compromite aspectul estetic.

Pe lateralul carcasei pot fi observate tastele Power și Volum, dar și ieșirea audio de tip jack 3.5mm, păstrată pentru utilizatorii care încă preferă căștile cu fir.

Moto G Play 2021

Conform listei preliminare cu specificații, Moto G Play 2021 vine echipat cu chipsetul Qualcomm Snapdragon 460, o soluție pe cale să fie înlocuită de mult mai puternicul Snapdragon 480, dar acceptabilă dacă prețul cerut este unul „corect”. Oferta este completată cu 3GB memorie RAM și 32GB stocare internă.

Moto G Play 2021 dispune de un ecran HD+ cu diagonală 6.5” și cameră principală de 13MP + 2MP, al doilea modul deservind funcția macro, sau aplicarea efectelor DoF în pozele tip portret.

În absența tehnologiei de încărcare rapidă este posibil ca Motorola să taie încă puțin din costul de fabricație, livrând pentru alimentare doar un conector micro-USB.

Din păcate, prețul și data de lansare nu sunt cunoscute. Aparent, Motorola va anunța noul smartphone în cursul săptămânilor următoare, în speranța de a oferi o alternativă credibilă fanilor Android care nu dispun de un buget prea generos.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult